Жена похарчи 28 000 долара за отслабване и пластични операции и каза, че нейното ново тяло и по-добро здраве си струват всяка стотинка

...
След години на йо-йо диета, жена претърпя процедура на стомашна резекция
Коментари Харесай

След години на йо-йо диета, жена претърпя процедура на стомашна резекция с вертикален ръкав.

С редовни сесии във фитнеса тя започна да вижда успехи след операцията и загуби 100 паунда в рамките на една година.

По-късно тя се подложи на множество козметични процедури, за да получи тялото, което искаше.

Милиони американци се подлагат на козметични процедури всяка година, но някои крият детайлите около хирургически по-големите или по-малките си гърди или по-тънките си торсове от страх да не бъдат съдени от другите.

Ашли Бинг е обратното. Базираната в Мериленд фотографка е шумна и горда с обширната си - и несъмнено скъпа - козметична хирургия, която включва прибиране на корема, липосукция и повдигане на гърдите.

Процедурите бяха удоволствие за нея. След години на разочарование от йо-йо диета, сега 37-годишният мъж избра вертикална ръкавна гастректомия, или VSG, процедура, по време на която хирурзите намаляват размера на стомаха.

Операционният скок - започна своето пътуване за отслабване. В рамките на една година тя загуби - и запази - 100 паунда. Голяма част от нейния успех идва от поддържането на последователна рутинна тренировка. След като отслабна, тя реши, че заслужава да изглежда толкова добре, колкото се чувства.

Бинг каза, че нейните козметични процедури са й помогнали да намери баланс и тя иска другите, които се борят с теглото си, да видят какво е възможно, така че тя споделя изключително откровени снимки преди и след работата си със своите близо 12 000 последователи в Instagram.

Бинг обсъди пътуването си със загуба на тегло и пластична хирургия с Insider и каза, че високата цена – общо около $28 000 – си е струвала радостта, която е изпитала, виждайки новото си тяло, което отразява упоритата работа, която е положила.< /p>

„Това беше нещо като подарък за себе си да кажа: „Хей, ти го направи. Правил си го. Сега можеш да бъдеш в тялото, в което искаш да бъдеш“, каза тя.

Операцията за отслабване помогна на Бинг да започне рязко да отслабва

Бинг каза, че се бори с теглото си от началното училище. Тя си спомни, че са я дразнили в училище и дори е посещавала „лагер за дебели“ в пети клас.

Основното предизвикателство за Бинг не беше да отслабне, а да го поддържа. Тя изпита йо-йо ефект на загуба на тегло след месеци на интензивна диета и упражнения, само за да възвърне още повече, след като се върна към стария си начин на живот.

В колежа, например, тя загуби 60 паунда - само за да наддаде 100 паунда в последната си година, след като изпита проблеми с психичното здраве, свързани със семейна спешност.

През 2017 г., когато достигна най-голямото си тегло от 256 паунда, Бинг започна да има проблеми с изпълнението на прости задачи като завързвайки обувките си и вече не можеше да седи до други хора в самолетите, без бедрата й да ги докосват. Тя знаеше, че трябва да опита нещо по-драстично, за да задържи теглото си, и реши да проучи хирургическите възможности.

Операциите за отслабване работят, като намаляват размера на стомаха на пациентите, което от своя страна намалява апетита им. Пациенти, които се подлагат на VSG, процедурата, която Бинг е имал, ядат по-малко храна и виждат намаляване на „хормона на глада“, според Penn Medicine.

Нов подход към диетата и упражненията най-накрая накара Бинг да продължи -трайни резултати

След операцията Бинг каза, че трябва да постави „здравето си преди всичко“, което означаваше да даде приоритет на упражненията пред приятелите, хобитата и понякога работата си.

< p>„Дали това беше работа, дали беше да се виждам с приятели, дали гледах телевизия, каквото и да беше, трябваше да дойде след тренировките ми“, каза тя.

Веднага след като се излекува от операцията , Бинг реши, че ще се ангажира да спортува пет дни в седмицата в продължение на една година. Тя ходеше на фитнес всяка сутрин и започна да тича навън. Тя нае личен треньор, който да й помогне със силовите тренировки и изграждането на мускули.

Бинг също промени значително диетата си, като даде приоритет на протеините - обикновено под формата на постно месо или млечни продукти - и каза, че пиенето на много вода й е помогнало да се чувствате сити, без да приемате излишни калории. Протеинът е по-засищащ от простите въглехидрати и тялото използва повече енергия, за да го разгради, което изгаря повече калории.

Резултатите бяха почти незабавни, каза тя. Преди операцията Бинг каза, че седмици упражнения и диети често биха довели до умерени промени на кантара, оставяйки я обезкуражена и искаща да се откаже. Но хората, които се подлагат на операция за отслабване, обикновено виждат драстично намаляване на мазнините в месеците след процедурата, което помогна на Бинг да се почувства насърчена, че промените в начина й на живот видимо водят до резултати.

„Веднъж получих операция за отслабване, видях как кантарът намалява всеки божи ден“, каза тя. „Това ме мотивира просто да правя малко повече всеки ден, например 1% повече всеки ден, за да стигна до тази цел от сто паунда.“

Тя все още пие газирани напитки и не е изключила нито една любима храни, но тя се уверява, че ги яде умерено и заедно с плодове и зеленчуци, „за да балансира това, вместо просто винаги да яде нещата, които искате да ядете.“

Отслабването означаваше промяна социален живот

Постигането на целта й да свали 100 паунда за една година не дойде без жертви; Социалният живот на Бинг претърпя огромен удар. Фотографът каза, че в един момент е спряла да излиза да хапне с приятели, защото „беше почти болезнено да седя и да гледам как хората ядат.“

Но свободното време позволи на Бинг да намери нови хобита. Тя стана „майка-растение“ и се присъедини към клуб по бягане, където намери нови приятели, с които да тренира.

„Намеряването на приятел, който е фокусиран върху активния начин на живот, ми помогна изключително много да запазя загубата на тегло ," тя каза. „Защото сега, когато излизаме, влизаме с идеята, че утре трябва да бягаме, така че няма да останем навън твърде късно и да ядем твърде много или да пием твърде много.“

Бинг възнагради упоритата си работа с козметична хирургия

Както много хора, които губят значително тегло, Бинг имаше отпусната кожа от времето, когато тялото й беше по-едро. Въпреки че кожата не вреди на здравето й, Бинг избра да си направи козметична хирургия като начин да се възнагради за упоритата си работа.

„Исках да имам по-стегнато тяло, като се има предвид цялата тренировка, която Занимавах се с моя треньор и с цялото тичане, и с цялото колоездене, и с всичко останало", каза тя. „Исках тялото ми да отразява тези неща.“

В края на март Бинг получи разширено прибиране на корема, липосукция на бедрата и долната част на гърба и повдигане на гърдите. Обширните процедури я оставиха прикована на легло, неспособна да ходи сама или да използва тоалетната без помощ в продължение на една седмица. Във видеоклип в Instagram Бинг изпитва видима болка след операция и се нуждае от помощта на две медицински сестри, за да влезе в колата си.

Публикация, споделена от фотограф (@ashleighbing)

Но болката не продължи повече от две седмици. Бинг каза, че не е имала усложнения и няколко месеца след операцията има минимални белези.

Бинг не съжалява за скъпите процедури и каза, че би искала да се подложи на козметична операция по-рано. Тя призна, че много хора не говорят за своите пластични операции след загуба на тегло, но Бинг иска да разчупи стигмата. Тя публикува за пътуването си в Instagram, за да покаже на другите как отслабването изисква почти постоянен ангажимент, но е възможно.

„Опитвам се да направя е да вдъхновя някой друг да направи това, което иска, но те просто понякога трябва да го видя направено“, каза тя.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР